IT rendszerüzemeltetés
IT kereskedelem
NetSupport szoftverek
ACTUAL Ügyviteli Rendszer
Táviroda
KRONET Internet

Hírek

NetSupport School új verzió! NetSupport School új verzió!

2014.06.04.

A június elejével megjelent NetSupport School v11.41.0007 verzióban új és továbbfejlesztett funkciók biztosítják a kényelmet mind az Oktatóknak, mind a Diákoknak.

Májusi NetSupport szoftver kampányok! Májusi NetSupport szoftver kampányok!

2014.05.15.

A NetSupport Ltd.központi kampányai Magyarországon is elérhetők. Májusban a NetSupport Manager és a NetSupport School iránt érdeklődők juthatnak jelentős kedvezményekhez.

Megjelent az ESET Endpoint Security for Android Megjelent az ESET Endpoint Security for Android

2012.12.06.

Megjelent az ESET Endpoint Security legújabb, Androidos készülékekre telepíthető változata vállalati felhasználók számára, amely biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét.

NetSupport School - iskoláknak, olcsón NetSupport School - iskoláknak, olcsón

2012.11.09.

A korábbi TIOP akciót átalakítva az eddigieknél jóval több oktatási intézmény juthat jelentős kedvezménnyel a NetSupport School szoftverhez!

Megújult ESET vírusvédelmi szoftverek Megújult ESET vírusvédelmi szoftverek

2012.05.31.

Számos új funkcióval ellátott verziókat adott ki az ESET a vállalati felhasználóknak szánt (Business Edition) termékeiből.

Díjnyertes a NetSupport Assist! Díjnyertes a NetSupport Assist!

2012.05.16.

A londoni Hotel Russel adott helyet a tavasz egyik legnagyobb informatikai díjátadójának, a Network Computing Awards-nak.

Újra pályázati lehetőségek! Újra pályázati lehetőségek!

2012.01.19.

Az információtechnológiai pályázati kiírások beadási határidejét meghosszabbították!

Megjelent az ACTUAL új verziója! Megjelent az ACTUAL új verziója!

2012.01.06.

Megjelent az ACTUAL 2.1.46: új, 27%-os áfa kulcs beállítási opcióval, iktatási lehetőséggel és még számos egyéb új és hasznos funkcióval.

Számoljunk le a vírusokkal: év végi ESET SmartSecurity akció! Számoljunk le a vírusokkal: év végi ESET SmartSecurity akció!

2011.12.02.

Ha 2011. december 5. és 20. között rendel új 3 felhasználós, 1 éves, teljes árú ESET Smart Security Home Edition vírusvédelmi- és tűzfal szoftver licencet, akkor csak 1 felhasználó díját kell kifizetnie!

KRONOS a kultúráért KRONOS a kultúráért

2011.09.20.

Ismervén a hazai könyvkiadás és könyvforgalmazás - valljuk be, nem túl rózsás - helyzetét, úgy gondoltuk, a lehetőségeinkhez mérten, ACTUAL szoftvereink útján mi is igyekszünk támogatni a magyar kultúrát. Ezen törekvésünk kapcsán az ACTUAL ügyviteli szoftvereinket 40%-os kedvezménnyel kínáljuk a könyvkiadók és könyvterjesztők részére.